Bouwbedrijf ter Haar Reutum

Korte lijnen - Kwaliteit - Betrokkenheid

Het Wolfshuis 1 - Almelo

Vrienden van ons hebben het huis door bouwbedrijf Ter Haar laten bouwen en waren zeer tevreden. Dat was voor ons doorslaggevend om het gesprek aan te gaan en een offerte op te vragen. Het plaatje werd voor ons duidelijk, de prijs/kwaliteitverhouding zat goed!

Wij hebben het huis in 2011-2012 laten bouwen en zijn zeer tevreden over het hele bouwproces. Harrie denkt over alles goed na, houdt van degelijkheid en de juiste details bij het type woning.

Er was goed overleg mogelijk en de lijntjes waren kort. Harrie was altijd bereikbaar, dat is tijdens de bouw erg belangrijk.  De metselaars en timmerlieden weten wat ze doen en denken mee in oplossingen. Ook in de werkplaats hebben zij goede vaklui; de deuren, kozijnen en trappen zijn prachtig gemaakt en keurig netjes afgewerkt!

Wij wonen er nu 2.5 jaar en zijn geen enkel mankement tegen gekomen.  Dat zegt genoeg over de degelijkheid en kwaliteit. Al met al zijn wij zeer tevreden en kunnen wij Bouwbedrijf Ter Haar aan iedereen aanbevelen!

 


Het Wolfshuis 1 - Almelo
Het Wolfshuis 1 - Almelo
Het Wolfshuis 1 - Almelo


terug
6
contact

Bouwbedrijf H. ter Haar B.V.
Ootmarsumseweg 355
7667 PB Reutum

t: 0541-670478
f: 0541-670676
e: info@bouwbedrijfterhaar.nl


8
neem contact op
aMarke Haarle 1, Almelo

Wij willen graag meewerken.  Wij hebben de bouwperiode en de verbouwperiode als zeer prettig ervaren. De vaklieden houden rekening met jouw wensen en passen zich naar de omstandigheden aan. Wij hebben met jullie gebouwd omdat de prijs en kwaliteitsverhouding goed te noemen is.

Je krijgt nog echt vakwerk voor een redelijke prijs. ...

bekijk deze referentie meer referenties

Familie De Boer
 
Erkend Leerbedrijf Bouwend Nederland Bouwgarant