Bouwbedrijf ter Haar Reutum

Korte lijnen - Kwaliteit - Betrokkenheid

Familie Hemmer

In 2012-2013 hebben we onze woning laten bouwen door bouwbedrijf Ter Haar. Ter Haar had onze vorige woning in 1998 ook gebouwd. Dit was ons goed bevallen. We hadden bij ons vorige huis folders en informatie van verschillende aannemers opgevraagd en zijn bij een aantal geweest. Bouwbedrijf Ter haar sprong daar uit, vooral wat bedreft de prijs-kwaliteitverhouding. Wel leuk om te vertellen is, dat de kopers hun keus op dit huis hebben laten vallen vanwege de goede kwalteit van de woning.

Tijdens de bouw van onze huidige woning ging alles in goed overleg, zowel met Harry, als met de metselaars en timmermannen. Dit was heel prettig.

Als je zelf foto’s meeneemt van mooie details van andere huizen, probeert Harry daarin mee te gaan en bedenkt hoe hij deze op verantwoorde wijze qua bouw en constructie en duurzaamheid kan uitvoeren.

Je merkt dat de medewerkers plezier hebben in hun werk en het zo goed en zorgvuldig mogelijk uitvoeren, ze denken met je mee, bedenken oplossingen en staan open voor onze wensen en ideeën.

We zijn heel tevreden over onze woning. We denken heel positief terug aan de bouw van onze woning en genieten nu dagelijks van ons huis.

Vriendelijke groeten van familie Hemmer


De Kers 12


terug
6
contact

Bouwbedrijf H. ter Haar B.V.
Ootmarsumseweg 355
7667 PB Reutum

t: 0541-670478
f: 0541-670676
e: info@bouwbedrijfterhaar.nl


8
neem contact op
aBruninkhof 26, Enschede

In 2006 hebben wij Harrie Ter Haar benaderd voor de realisatie van onze nieuwe woning. We hebben Bouwbedrijf Ter Haar geselecteerd door een tip van een bekende die tien jaar daarvoor al met Bouwbedrijf Ter Haar had gebouwd en hier zeer enthousiast over was. Vanuit mijn dagelijkse werkzaamheden in de ...

bekijk deze referentie meer referenties

Familie De Best
 
Erkend Leerbedrijf Bouwend Nederland Bouwgarant