Bouwbedrijf ter Haar Reutum

Korte lijnen - Kwaliteit - Betrokkenheid

Familie Hemmer

In 2012-2013 hebben we onze woning laten bouwen door bouwbedrijf Ter Haar. Ter Haar had onze vorige woning in 1998 ook gebouwd. Dit was ons goed bevallen. We hadden bij ons vorige huis folders en informatie van verschillende aannemers opgevraagd en zijn bij een aantal geweest. Bouwbedrijf Ter haar sprong daar uit, vooral wat bedreft de prijs-kwaliteitverhouding. Wel leuk om te vertellen is, dat de kopers hun keus op dit huis hebben laten vallen vanwege de goede kwalteit van de woning.

Tijdens de bouw van onze huidige woning ging alles in goed overleg, zowel met Harry, als met de metselaars en timmermannen. Dit was heel prettig.

Als je zelf foto’s meeneemt van mooie details van andere huizen, probeert Harry daarin mee te gaan en bedenkt hoe hij deze op verantwoorde wijze qua bouw en constructie en duurzaamheid kan uitvoeren.

Je merkt dat de medewerkers plezier hebben in hun werk en het zo goed en zorgvuldig mogelijk uitvoeren, ze denken met je mee, bedenken oplossingen en staan open voor onze wensen en ideeën.

We zijn heel tevreden over onze woning. We denken heel positief terug aan de bouw van onze woning en genieten nu dagelijks van ons huis.

Vriendelijke groeten van familie Hemmer


De Kers 12


terug
6
contact

Bouwbedrijf H. ter Haar B.V.
Ootmarsumseweg 355
7667 PB Reutum

t: 0541-670478
f: 0541-670676
e: info@bouwbedrijfterhaar.nl


8
neem contact op
aKlimop 21, Harbrinkhoek

In het najaar van 2006 hebben een kavel gekocht in harbrinkhoek.. Vervolgens zijn we met een uitgebreid bestek bij een aantal aannemers langs geweest en zijn uitgekomen bij Bouwbedrijf Ter Haar op advies van kennissen die ook in het verleden met hun gebouwd hebben. Eerste contact was direct goed en vertrouwd. We gaven zelf ...

bekijk deze referentie meer referenties

Familie Holtkamp
 
Erkend Leerbedrijf Bouwend Nederland Bouwgarant