Bouwbedrijf ter Haar Reutum

Korte lijnen - Kwaliteit - Betrokkenheid

Familie Wessel

Ervaring met bouwbedrijf Ter Haar

Na een aantal jaren in Lelystad te hebben gewoond werd het voor ons tijd om weer terug naar het oosten van het land te verhuizen. Gelukkig vonden we vrij snel en kavel in het buitengebied van Dalfsen. Maar nu kwam het moeilijkste: hoe vind je een goede aannemer die de bouwwensen die je hebt goed weet in te vullen en onze wensen juist weet te interpreteren. We zijn begonnen met het bezoeken van diverse sites op het internet. Wat ons hier opviel dat er weinig sites waren die vakmanschap en beroepstrots uitstraalden, de meeste waren nietszeggend of alleen marketing gericht. Na een afspraak met Harrie Ter Haar te hebben gemaakt kwamen we er in het gesprek al snel achter dat Harrie inderdaad een echte vakman is die met veel trots over zijn projecten praat. Tijdens de bouw is ook duidelijk geworden dat ook zijn mensen deze zelfde kwaliteiten bezitten. Enkele voordelen die wij hebben ervaren in de praktijk zijn:

1.Alle kozijnen, deuren etc worden in eigen werkplaats gemaakt waardoor er veel meer mogelijkheden zijn. Hoog afwerkingniveau.

2.Korte lijnen tussen mensen op de werkvloer en Harrie ter Haar.

3. Hoge kwaliteit van werken waarin ook een duidelijke keus is gemaakt voor kwalitatieve onderaannemers.

4.Als laatste maar zeker niet minder belangrijk: het meedenken op de werkvloer en de oplossingsgerichte werkwijze van de vakmensen op de bouw.

 

Fam. B. Wessels

Dalfsen


gmeer in de stijl Landhuis
Fam. Wessels
Fam. Wessels
Fam. Wessels
Fam. Wessels
Fam. Wessels
Fam. Wessels
Fam. Wessels
Fam. Wessels


terug
6
contact

Bouwbedrijf H. ter Haar B.V.
Ootmarsumseweg 355
7667 PB Reutum

t: 0541-670478
f: 0541-670676
e: info@bouwbedrijfterhaar.nl


8
neem contact op
aUelserweg 89, Tubebrgen

Ter Haar stond al op ons lijstje van aannemers toen we besloten te gaan bouwen. Maar Harrie was ons een stapje voor en benaderde ons met de vraag ons huis te mogen bouwen. Wij  hebben met Harrie een paar van hun gerealiseerde woningen bekeken, en de bevindingen met  bewoners gesproken. ...

bekijk deze referentie meer referenties

Uelserweg - Tubbergen
 
Erkend Leerbedrijf Bouwend Nederland Bouwgarant