Bouwbedrijf ter Haar Reutum

Korte lijnen - Kwaliteit - Betrokkenheid

Familie Everink

Begin 1983 hebben we voor het eerst kennis gemaakt met Harrie ter Haar en zijn bouwbedrijf in Reutum. Via vrienden uit Ootmarsum, die hun bungalow ook door bouwbedrijf Ter Haar hadden laten bouwen, zijn wij met hem in contact gekomen. Zijn enthousiasme en gedrevenheid spraken ons zo aan, dat hij onze eerste woning bouwde op de Hasseler Es in Hengelo (chalet type).

In 1989 lukte het ons een kavel in Delden te kopen. We lieten, zonder aarzelen en zonder prijsopgaven van anderen, onze 2e woning bouwen door bouwbedrijf Ter Haar (boerderijstijl).

Hans is vanaf 1990 begonnen als zelfstandig Assurantie-Adviseur. Daar hij veel relatie had in Enschede leek het ons beter naar Enschede te verhuizen. We verkochten onze woning in Delden, kochten een bouwkavel in Enschede (Groot Tegeler, rand centrum Enschede) en bouwden in 1994 onze 3e woning. Een woning met kantoor, slaapkamer en badkamer op de begaande grond. Uiteraard weer met bouwbedrijf Ter Haar (modern type).

In 2002 bouwden we tussendoor nog onze 4e woning in De Lutte. Weer met bouwbedrijf Ter Haar.

In 2006 wilden we toch weer terug naar Enschede. We kochten een bouwkavel op Het Brunink. Hans kende door zijn werkzaamheden ook andere aannemers. Deze wilden graag met bouwbedrijf Ter Haar concurreren en een prijsopgave doen. Dit was de eerste keer dat we andere bouwbedrijven een prijsopgave hebben laten maken. De concurrentie bleef kwalitatief, maar vooral prijstechnisch ver achter op bouwbedrijf Ter Haar. In april 2006 hebben wij met bouwbedrijf Ter Haar en zijn zeer enthousiaste, gedreven en vakbekwame medewerkers onze 5e woning (boerderijstijl) gebouw.

Wederom naar alle tevredenheid!!

In de afgelopen 25 jaar hebben wij veel vrienden, kennissen en relaties naar bouwbedrijf Ter Haar doorverwezen.

Als je 5 keer een woning laat bouwen in 25 jaar door bouwbedrijf Ter Haar ben je natuurlijk dik tevreden en zeer te spreken over bouwbedrijf Ter Haar en zijn medewerkers. Mocht u ooit een nieuwe woning willen laten bouwen, kunt u ons inziens niet om bouwbedrijf Ter Haar en zijn enthousiaste en vakbekwame medewerkers heen!!

Hans en Tineke Everink

 

PS: we kunnen ons nu al weer verheugen op onze mogelijke 6e nieuwbouw woning, die uiteraard gebouwd zal worden door .............................................!!!!!


gmeer in de stijl Landhuis
Familie Everink
Familie Everink
Familie Everink
Familie Everink
Familie Everink
Familie Everink
Familie Everink
Familie Everink


terug
6
contact

Bouwbedrijf H. ter Haar B.V.
Ootmarsumseweg 355
7667 PB Reutum

t: 0541-670478
f: 0541-670676
e: info@bouwbedrijfterhaar.nl


8
neem contact op
aBekspringweg 12, Oldenzaal

Bouwen met Bouwbedrijf ter Haar was voor ons een prettige ervaring. Toen we bouwplannen hadden hoorden we van vrienden en onze architect van bouwbedrijf ter Haar. Ter Haar is een ambachtelijke aannemer met een goed product wat betreft prijs en kwaliteit. Vooral het meedenken van de heer ter Haar en zijn ...

bekijk deze referentie meer referenties

Familie Verhaag
 
Erkend Leerbedrijf Bouwend Nederland Bouwgarant