Bouwbedrijf ter Haar Reutum

Korte lijnen - Kwaliteit - Betrokkenheid

Familie Holtkamp

In het najaar van 2006 hebben een kavel gekocht in harbrinkhoek.. Vervolgens zijn we met een uitgebreid bestek bij een aantal aannemers langs geweest en zijn uitgekomen bij Bouwbedrijf Ter Haar op advies van kennissen die ook in het verleden met hun gebouwd hebben. Eerste contact was direct goed en vertrouwd. We gaven zelf ook voorkeur aan een kleine aannemer zodat de lijnen kort zijn als er wat overlegd moet worden.
 
Wij zijn in mei 2007 begonnen met de bouw, doordat ze steeds continue aan onze bouw bleven was de ruwbouw ook al na ongeveer 9 weken klaar. Dit mede door het geluk met weer. Tijdens de bouw viel er van alles te overleggen met het personeel en met Harry Ter Haar zelf.. Want als je bezig bent kom je altijd dingen tegen die je achteraf anders had willen hebben en dit alles was allemaal geen probleem. Het personeel zelf denkt ook goed mee om tot het beste resultaat te komen. Heb zelf ook veel kunnen doen tijdens de gehele bouw in goede samenwerking met hun.
 
Bij Ter Haar gaat het nog op een eerlijke en normale manier en dit alles tegen reële prijzen.. We zijn bij verschillende aannemers geweest maar Ter Haar was veruit het gunstigste in de prijs/kwaliteit verhouding!!
 
Ook een pluim voor het personeel is op zijn plaats ( nette en hard werkende vakmensen). Kortom uit onze ervaring is bouwbedrijf Ter Haar een no nonses bedrijf tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Kwalitiet staat bij hun zeker bovenaan. Alles is in goed overleg mogelijk!! Ga zo door!! 
 
Als we ooit nog weer gaan bouwen, kloppen we zeker weer bij Bouwbedrijf Ter Haar aan!!
 
Jorrit Holtkamp en Manon Westerink


gmeer in de stijl Klassiek
Familie Holtkamp
Familie Holtkamp
Familie Holtkamp
Familie Holtkamp
Familie Holtkamp
Familie Holtkamp
Familie Holtkamp
Familie Holtkamp
Familie Holtkamp
Familie Holtkamp
Familie Holtkamp


terug
6
contact

Bouwbedrijf H. ter Haar B.V.
Ootmarsumseweg 355
7667 PB Reutum

t: 0541-670478
f: 0541-670676
e: info@bouwbedrijfterhaar.nl


8
neem contact op
aBruninkhof 26, Enschede

In 2006 hebben wij Harrie Ter Haar benaderd voor de realisatie van onze nieuwe woning. We hebben Bouwbedrijf Ter Haar geselecteerd door een tip van een bekende die tien jaar daarvoor al met Bouwbedrijf Ter Haar had gebouwd en hier zeer enthousiast over was. Vanuit mijn dagelijkse werkzaamheden in de ...

bekijk deze referentie meer referenties

Familie De Best
 
Erkend Leerbedrijf Bouwend Nederland Bouwgarant