Bouwbedrijf ter Haar Reutum

Korte lijnen - Kwaliteit - Betrokkenheid

Familie De Best

In 2006 hebben wij Harrie Ter Haar benaderd voor de realisatie van onze nieuwe woning. We hebben Bouwbedrijf Ter Haar geselecteerd door een tip van een bekende die tien jaar daarvoor al met Bouwbedrijf Ter Haar had gebouwd en hier zeer enthousiast over was. Vanuit mijn dagelijkse werkzaamheden in de installatietechniek ben ik daarnaast meer dan gemiddeld kritisch. We hebben op aandragen van Harrie Ter Haar een aantal, eerder gerealiseerde, woningen bekeken en andere opdrachtgevers van Bouwbedrijf Ter Haar gesproken. Zonder uitzondering waren deze zeer tevreden.

In het offertegesprek, waarin Harrie de aanbieding heeft toegelicht, sprak direct de enorme betrokkenheid, het vakmanschap en de gedrevenheid ons aan. Er is in de aanbieding op een aantal punten nadrukkelijk van het aangegeven bestek afgeweken. Dit omdat hier vanuit de filosofie van Harrie kwalitatief betere, mooiere of slimmere oplossingen mogelijk waren. Het feit dat ook de prijsstelling marktconform was, heeft ertoe geleidt dat we Bouwbedrijf Ter Haar de opdracht hebben gegund.

Gedurende het gehele bouwtraject is de samenwerking zonder meer uitstekend verlopen. Korte communicatielijnen, het nakomen van afspraken, het vakmanschap en de betrokkenheid van alle medewerkers van de Bouwbedrijf Ter Haar zijn hier de voornaamste redenen van. Ook het nakomen van overeengekomen planningen en afspraken door de diverse onderaannemers, vaak een bron van misverstanden, is uitstekend gecoördineerd en verlopen. Voorkomende problemen werden steeds pro-actief en adequaat opgelost.

Bijzonder voor de omvang van het bedrijf is naar ons idee ook het feit dat de kozijnen en trappen volledig in eigen beheer, en dus volledig naar onze wensen, kwalitatief zeer hoogwaardig geproduceerd konden worden. Met als resultaat een mooie trappartij als blikvanger in de hal.

Medio 2007 hebben we conform afspraak onze woning betrokken. We kijken met plezier terug op de intensieve periode van samenwerking. Wij kunnen Bouwbedrijf Ter Haar daarom van harte aanbevelen aan toekomstige opdrachtgevers.

 

Fam. C. de Best

Enschede


gmeer in de stijl Modern
Familie De Best
Familie De Best
Familie De Best
Familie De Best
Familie De Best
Familie De Best
Familie De Best
Familie De Best
Familie De Best
Familie De Best
Familie De Best
Familie De Best
Familie De Best
Familie De Best
Familie De Best
Familie De Best
Familie De Best
Familie De Best


terug
6
contact

Bouwbedrijf H. ter Haar B.V.
Ootmarsumseweg 355
7667 PB Reutum

t: 0541-670478
f: 0541-670676
e: info@bouwbedrijfterhaar.nl


8
neem contact op
aBruninkhof 26, Enschede

In 2006 hebben wij Harrie Ter Haar benaderd voor de realisatie van onze nieuwe woning. We hebben Bouwbedrijf Ter Haar geselecteerd door een tip van een bekende die tien jaar daarvoor al met Bouwbedrijf Ter Haar had gebouwd en hier zeer enthousiast over was. Vanuit mijn dagelijkse werkzaamheden in de ...

bekijk deze referentie meer referenties

Familie De Best
 
Erkend Leerbedrijf Bouwend Nederland Bouwgarant