Bouwbedrijf ter Haar Reutum

Korte lijnen - Kwaliteit - Betrokkenheid

Familie Schreven

De eerste keer dat wij hebben gewerkt met bouwbedrijf ter Haar wilde wij graag een grote dakkapel hebben op onze toenmalige woning met een vaste trap naar de tweede verdieping. Deze werkzaamheden hebben wij volledig in de handen gelegd van het bouwbedrijf die deze verbouwing zonder enig restpunt goed en mooi gerealiseerd hadden. De tweede verbouwing in deze woning was een bijkeuken en een studeerkamer aan de woning bouwen. Ook deze verbouwing is door bouwbedrijf ter Haar gemaakt. Weer zonder zorgen en zonder restpunten.

 

In 2008 zijn wij gestart met het bouwen van een nieuwe woning op onze kavel. We zijn erg tevreden over hoe de bouw is verlopen. Wat wij prettig vonden, was de betrokkenheid van de bouwvakkers en Harrie ter Haar in de gehele bouwtijd. De metselaars denken mee en komen met leuke voorstellen voor verfraaiing. Vaak hoor je dat je voor elke aanpassing flink in de buidel moet tasten. Dit was allemaal niet van toepassing. Een opmerking van de metselaar was “ik ben er zelf niet langer mee bezig en wanneer ik hier weer langs rijd kan ik tevreden naar de gevel kijken.”

Bij de timmermannen was dit ook het geval. Vooral het binnentimmerwerk zijn vele oplossingen mogelijk. De timmerman overlegt erg goed met ons en legt vaak meerder oplossingen voor. Hierdoor heb je tijdens de hele bouw invloed op het eindresultaat. De beuken trap met kast eronder en balustrade vinden wij een pronkstuk in de woning. De trap straalt vakmanschap uit.

 

Nu wij in de woning wonen, genieten we nog elke dag. We weten ook dat wij in een degelijk huis wonen waar we nog tientallen jaren zonder zorgen van kunnen genieten.

Wanneer je vragen heb of een keer wil kijken kan dat altijd.

Neem dan contact op met Harrie ter Haar.

 

Ivo en Mariska Schreven


gmeer in de stijl Engels
Familie Schreven
Familie Schreven
Familie Schreven
Familie Schreven
Familie Schreven
Familie Schreven
Familie Schreven
Familie Schreven


terug
6
contact

Bouwbedrijf H. ter Haar B.V.
Ootmarsumseweg 355
7667 PB Reutum

t: 0541-670478
f: 0541-670676
e: info@bouwbedrijfterhaar.nl


8
neem contact op
aBerend Vinckenstraat 50, Ootmarsum

Ook wij hebben goede ervaringen met Bouwbedrijf ter Haar.

Wij wilden begin jaren ’90 al bouwen met ter Haar, doch had hij op dat moment te veel opdrachten om ook ons droomhuis te bouwen.

In 2001 kregen we opnieuw een kans om onze woonwensen in vervulling te laten gaan. Dit keer wilden ...

bekijk deze referentie meer referenties

Familie Brandehof
 
Erkend Leerbedrijf Bouwend Nederland Bouwgarant