Bouwbedrijf ter Haar Reutum

Korte lijnen - Kwaliteit - Betrokkenheid

Bedrijfsprofiel

Bouwbedrijf Ter Haar is gevestigd in Reutum. Dit is een landelijke gelegen dorpje in Twente. Het bedrijf is opgericht in mei 1979 en heeft er bewust voor gekozen om klein te blijven: het team bestaat uit 6 werknemers.

Bouwen met aandacht is de rode draad in het 35-jarige bestaan van het bouwbedrijf: concessies aan de keuze van materialen en de afwerking doen we liever niet. Dit komt de kwaliteit vaak niet ten goede. Ook aan de kwaliteit van de medewerkers stellen wij hoge eisen. Het hechte team kent een goede teamgeest en betrokkenheid. De liefde voor een mooi stuk vakwerk vormt de kracht van het bedrijf.

Wij hebben timmerlieden en metselaars in dienst. De overige werkzaamheden worden verricht door  een veelal vaste kring van onderaannemers. Wij bouwen voornamelijk nieuwbouwwoningen. U kunt zich op deze site oriënteren op vijf stijlen van woningbouw. Ook zijn we thuis in utiliteitsbouw. De timmerwerkplaats is met de meest uiteenlopende machines ingericht. We maken voor u op maat: kozijnen, deuren, ramen en allerlei soorten trappen. Meer hierover is te vinden onder de link timmerwerkplaats.
Pentekening Chris Velthof
6
contact

Bouwbedrijf H. ter Haar B.V.
Ootmarsumseweg 355
7667 PB Reutum

t: 0541-670478
f: 0541-670676
e: info@bouwbedrijfterhaar.nl


8
neem contact op
aTuba 4, Tubbergen

Hierbij zoals besproken wat betreft onze ervaring met bouwbedrijf ter Haar.

De positieve verhalen die we hadden gehoord van het bouwbedrijf ter Haar was onze motivatie om eens aan tafel te gaan met Harrie ter Haar. De betrokken / gedrevenheid wat in Harrie zit gaf ons een goed gevoel over het gesprek. ...

bekijk deze referentie meer referenties

Familie Imming
 
Erkend Leerbedrijf Bouwend Nederland Bouwgarant