Bouwbedrijf ter Haar Reutum

Korte lijnen - Kwaliteit - Betrokkenheid

Bedrijfsprofiel

Bouwbedrijf Ter Haar is gevestigd in Reutum. Dit is een landelijke gelegen dorpje in Twente. Het bedrijf is opgericht in mei 1979 en heeft er bewust voor gekozen om klein te blijven: het team bestaat uit 6 werknemers.

Bouwen met aandacht is de rode draad in het 35-jarige bestaan van het bouwbedrijf: concessies aan de keuze van materialen en de afwerking doen we liever niet. Dit komt de kwaliteit vaak niet ten goede. Ook aan de kwaliteit van de medewerkers stellen wij hoge eisen. Het hechte team kent een goede teamgeest en betrokkenheid. De liefde voor een mooi stuk vakwerk vormt de kracht van het bedrijf.

Wij hebben timmerlieden en metselaars in dienst. De overige werkzaamheden worden verricht door  een veelal vaste kring van onderaannemers. Wij bouwen voornamelijk nieuwbouwwoningen. U kunt zich op deze site oriënteren op vijf stijlen van woningbouw. Ook zijn we thuis in utiliteitsbouw. De timmerwerkplaats is met de meest uiteenlopende machines ingericht. We maken voor u op maat: kozijnen, deuren, ramen en allerlei soorten trappen. Meer hierover is te vinden onder de link timmerwerkplaats.
Pentekening Chris Velthof
6
contact

Bouwbedrijf H. ter Haar B.V.
Ootmarsumseweg 355
7667 PB Reutum

t: 0541-670478
f: 0541-670676
e: info@bouwbedrijfterhaar.nl


8
neem contact op
aBekspringweg 12, Oldenzaal

Bouwen met Bouwbedrijf ter Haar was voor ons een prettige ervaring. Toen we bouwplannen hadden hoorden we van vrienden en onze architect van bouwbedrijf ter Haar. Ter Haar is een ambachtelijke aannemer met een goed product wat betreft prijs en kwaliteit. Vooral het meedenken van de heer ter Haar en zijn ...

bekijk deze referentie meer referenties

Familie Verhaag
 
Erkend Leerbedrijf Bouwend Nederland Bouwgarant